Széchényi terv logo eu logo kek Magyarország Megújul logo

Projekt neve:

A Szakálfém Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzésen keresztül

NFU logo magyar 
www.nfu.hu

Projekt leírása:

A beruházás célja a vállalat gépparkjának bővítése. A beszerezni kívánt eszközök egy MASTERTIG 2000MLS MTX TTC220 inverteres egyenáramú AVI hegesztőgép, egy PRO 4200 EVOLUTION MXE W PMT 42W inverteres fogyóelektródás hegesztőgép, egy P01340 ÚJ SOYER-Inverteres Csaphegesztő, egy P02245 ÚJ, SOYER SRM PH-3N csaphegesztő pisztoly 5 m kábellel, egy M330, új gázüzemű targonca, illetve egy Alinox tolómérő.

Az új SOYER gyártmányú csaphegesztő berendezések teljesen új termékek, a világon egyedülálló processzor-technológiával készültek. Az új BMK-16i típusú - inverteres csaphegesztő berendezés egy multifunkcionális high-tech fejlesztés, amely egyaránt alkalmas csaphegesztésre, elektróda-hegesztésre és WIG-hegesztésre. A berendezés, kompakt felépítése mellett, nagyon magas technikai teljesítményt nyújt egy különlegesen stabil fényív használatával. A fontos hegesztési paraméterek beállíthatósága és a modern nyomógombos vezérlés kombinálva a kijelzővel, egyszerű vezérlés mellett tökéletes hegesztési eredményhez vezet. Ezekkel a termékekkel kifogástalan hegesztési minőséget tudunk biztosítani, amivel kizárhatók az utómunkák, illetve a körfolyamatok.

Az áru telephelyen belüli mozgatása, illetve az áru szállításakor a szállító eszközben való elhelyezése targoncák segítségével történik. A megnövekedett igények maradéktalan kielégítése és a gyártás zavartalan lebonyolítása érdekében szükséges az új, nagyobb teljesítményű targonca beszerzése. Az új targonca specifikációi (integrált villa oldalmozgató, fék- és tolatólámpa, tolatási hangjelzés, üzemóra számláló, szervo kormány, tehervédőrács, hidraulikus fék és karos rögzítőfék) lehetővé teszik az áruk gyors és megbízható mozgatását.

A hegesztőgépek segítségével a munkafolyamatok felgyorsíthatók, a legyártott termékek mennyisége növelhető. A korszerű gépek által az előállított termékek minősége szintén nő.


Projekt kedvezményezettje:

SZAKÁLFÉM Alkatrészgyártó és Szolgáltató Kft., 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 9/C


Közreműködő szervezet neve:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539, Budapest, Pf. 684.

 

A Szakálfém Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzésen keresztül az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósult meg!

Látogatók
3
Cikkek
108
Weblinkek
9
Cikk megtekintés találatok
263154